RESTAURANT ONDERWEG

RESTAURANT ONDERWEG

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 30 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Onderweg. Meer weten? Ontdek meer

29 jul 2022 om 11:30 Wederom lekker gegeten hoor. Alles met zorg gemaakt!
13 jul 2022 om 19:35 Vers eten, dat proefde je! Goed verzorgd en vooral betaalbaar. Bezorging ook supersnel. Bedankt weer en tot de volgende keer!
13 jul 2022 om 15:50 eten was slecht bami was bruin en nasi niet gaar. in de bami en nasi zat alleen wat mais en doperwten (wtf doet nu mais in de bami of nasi)hoofdgerechten niet op smaak alles weggegooit dikke onvoldoende.restaurant hoort niet op thuisbezorgt thuis
17 jun 2022 om 17:45 Heerlijk gegeten! Fijn dat de saus in aparte bakje wordt gegeven. Zo kun je zelf bepalen of en hoeveel saus je erbij doet. Prijs kwaliteit verhouding zeker de moeite waard! Bezorgster ook erg vriendelijk. Tot de volgende keer!
2 mrt 2022 om 14:50 Heerlijk vers, heerlijk warm gewoon top.
30 dec 2021 om 19:43 Blij verrast en heerlijk gegeten! Goeie porties en prima prijzen. Tot de volgende keer!
9 dec 2021 om 19:45 Heerlijk eten
7 nov 2021 om 19:36 Ging fout met de bezorging.. Mr van het restaurant belde. erg netjes en lief, daar hadden wij begrip voor. De bezorger was een verschrikking. En het eten viel verschrikkelijk tegen, dan wat wij gewend waren. Smaakte zurig, bedorven. Zelf maar gekookt
17 okt 2021 om 21:24 Sushi was heerlijk. De pokebowl stuk minder. Gedroogde uitjes is toch geen combi ? Staat tevens op niet op de site dat het erop zit. De rest goed opgelost.
3 sep 2021 om 19:31 ledkker en goed van smaak
25 aug 2021 om 7:49 Lekker, netjes ingepakt
16 aug 2021 om 13:26 smakelijk